bild_omoss

Om oss

Välkommen till Hopp o Pop, det personliga företaget som arbetar med nöje och som anstränger sig det lilla extra! Vår vision är att glädja barn i alla åldrar med aktiviteter och välmående genom att erbjuda ett spektra av hoppborgar, sport/kamp- och nöjesaktiviteter och sånt som gör alla människor glada! Behovet av att få dränera en gnutta energi eller att få framkalla adrenalin och endorfin är genetiskt lagrat hos alla, och att då få göra det i våra fräscha och säkra hoppborgar gör alla glada och spralliga för en stund.

Vi tummar aldrig på säkerheten, därför är det enbart undantagvis vi erbjuder aktiviteter utan vår egna personal. Låt oss berätta mera på er begäran, och vi är övertygade om att vi tillsammans kan skapa ett arrangemang för er som alla blir nöjda med. Oavsett om du söker underhållning till kalaset i den egna trädgården eller har en hel festival att fylla med aktiviteter, – dra dig inte för att kontakta oss. Vi har över 30 års erfarenhet i ryggen av nöje och evenemang!

Hopp o Pop ™ är ett snabbväxande och framgångsrikt företag, där kunders önskemål och krav styr vår utveckling. Bakom verksamheten finns lång och erfaren kunskap samt erfarenhet, där säkerhet och kvalitet genomsyrar vårt genomförande. Vi utgår från Linköping med de flesta av våra aktiviteter. Vi tar naturligtvis även uppdrag i övriga delar av landet, bara vi har möjligheten att få till en rimlighet i logistiken.