Aktiviteter

Här kan du välja mellan våra olikla aktiviteter. Vi kommer inom kort att även kunna presentera paketerbjudande som passar för lite olika åldrar och tillställningar.

Ansiktsmålning och Balongfigurern

Vem vill inte bli dekorerad med en urläcker ansiktsmålning? Vi erbjuder duktiga ansiktsmålare för att få den rätta cirkuskänslan i publiken. Ballongfigurer är ett annat populärt inslag vid alla festliga tillställningar och kalas.

1,200.00 kr

Bumper Ball

En fullkomligt vansinnig och krocksäker uppblåst dräkt som ger möjlighet till en lång rad av utmaningar. Varför inte en fotbollsmatch, där fullkontakt är fullt tillåtet. Aktivitet för upp till 12-14 personer samtidigt eller växlande lag. Finns även som barnstorlek (7-11 år).

400.00 kr

Bungy-Run

Utmaningen som bokstavligen tar musten ur benen genom att försöka nå sådär långt ögat vill men kroppen inte orkar…! En fartfylld aktivitet där styrkan och envisheten är avgörande för en framgångsrik seger.

3,500.00 kr

Clownen

Vår mest populära och neutrala hoppborg, där både tjejer och killar kan hoppa samt cirkulera genom den skojiga rutschkanan på sidan. Passar alla överallt!

,
2,500.00 kr

Combat hinderbana

Den ultimata utmaningen! En av sveriges största och häftigaste hinderbanor. Här krävs det styrka och envishet för att inte bli sittandes på mitten. Rena rama arméträningen och inget för mesar…! Med anledning av dess storlek krävs det 4 personal för montering

10,000.00 kr

Dino

Vår minsta hoppborg. Passar bäst för de minsta barnen. Den har dessutom en liten rutschbana på sin högra sida, vilket ger en bra cirkulation av barnen.

,
1,500.00 kr

Dubbel-Sumo

Teamwork på hög nivå! Två personer i samma dräkt kräver sin synkronisering. Dubbelt så kul som enkelsumon…

2,000.00 kr

Fotbollen

En mera sluten sfär av mjuka väggar, där barnen kan kasta sig samt hoppa runt i en skyddad glob. Passar extremt bra vid sportevenemang där vår fotboll ger barnen en god anledning att slippa sitta på läktaren i 45 minutersperioder, utan istället förnöja sig i hopp o lek.

2,500.00 kr

Jättekanan

Ett monster till rutschkana! 10 meter på höjden ger optimal kittelkänsla. Med anledning av sin storlek krävs det 4 personal för att hantera monteringen.

7,500.00 kr

Karborreväggen

”Släng dig i väggen” är det mest naturliga i denna annorlunda attraktion. Iförd en kardborreförsedd dräkt sitter du snart som ett frimärke på väggen

2,500.00 kr
Showing 1–12 of 29 results